Menü Bezárás

alkalmi munkavállalás

Kedves Ági!

álláskeresői járadékban részesülök 2012. okt.08,-tól. 2013 jan 07-ig Találtam alkalmi munkát ahol a munkaadóm 5 naponta bejelent. ez most lejárt , vagyis a 15 napot ennél a munkaadónál kimerítettem ami teljesen
törvényszerű.
Kérdésem, hogy másik munkaadónál vállalhatok e alkalmi munkát még ugyanabban a hónapban?

válaszát előre köszönöm

Köszönettel Sándor

3 Comments

 1. PapAgi

  Kedves Sándor!

  Igen, egy éven belül több munkaadónál is vállalható alkalmi munka.

  Pap Ágnes
  adótanácsadó

 2. Juhász László

  Kedves Ágnes!

  A Blogján nem tudtam bejelentkezni (valószínű nem vagyok elég rutinos) ezért itt szeretném feltenni a kérdéseim. Elolvastam a válasz adás lehetőségeit, ha rövid válasza biztató, a fizetőset is igénybe veszem.
  Kérdésem: A munkaadóm több mint egy éve lecsökkentette a munkaidőmet napi 4 órára, az az, heti 20 óra. Jelenleg kb 60.000. Ft a havi bérem. A járulékokat rendesen fizeti utánam, csak éppen ebből nem lehet megélni. Sajnos szakmám nincs, csak tanfolyamaim vannak: Jelenleg kazánkezelőként dolgozom, az üzem távfelügyelettel működik, tehát mellette sok szabadidőm van, így tudnék mellette alkalmi munkát vállalni. A gondom csak az, hogy nem vagyok számlaképes. Tanfolyamaim: Kazánkezelő 12T/ó, Autógénhegesztő, Hivatásos gkcs vezető + autóbusz vez. jogosítvány, OKJ számítógép kezelői vizsga, és amatőr szintű videózás, filmfeldolgozással együtt (filmvágás). Milyen mellék állást, vállalkozást javasol, mint kezdőnek, ahol költségelszámolási lehetőség, péld. gkcs. használat, géphasználat, esetleg gépvásárlás, gépbérlés jöhet számításba.
  (a koromat is leírom Önnek, 58 éves vagyok)

  Tisztelettel várom válaszát: Juhász László Budakalász

  T: 06-30-680 23 74

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük